2010. december 26., vasárnap

"Neocickány"

A jézuskától kaptam valamit, szabadidőt :). Ami jó esetben egyenlő lenne azzal, hogy fényképezek nektek. Ha jó idő lenne... Eddig viszonylag sok eső esett, ahhoz képest, amennyi nekem hiányzott az életemből :). Úgyhogy képet nem csináltam. De ma reggelre kaptam még valamit a jézuskától, sok havat a kertünkbe (szerintem csak itt esett, sehol a világon máshol), meg eléggé beteg is lettem, de jól felöltöztem, és kimentem, már csak azért is.
Mondta tesóm, hogy igyak NeoCickányt, de sajnos nincs itthon, a kertbe se találtam egy ilyen élőlényt se, úgyhogy inkább kiköhögöm ezt a betegséget.

Nem mondom, hogy ez a kis kirándulásom a kertben életem legjobb fotósorozatát eredményezte, de azért mint most is, mindig megéri nekivágni. Mivel a nagylábujjam hirtelen meg akart fagyni, inkább bejöttem. Sérelmezem az égiektől azt is, hogy a nap nem sütött, ez eléggé rontotta a képeim minőségét, így a végére csak ezt a pár darabot szelektáltam ki nektek, ezeket még nem szégyellem megmutatni :)
Meg közé csempészek egy hópelyhes képet is, ezt nem ma képeztem, külön nem írnék róla, de témájában idevág a téli fagyos hangulatba, és szerintem nagyon jól dokumentáltam rajta a hópehely kiterjedését.
Attól tartok, ez a betegség megtámadta a fogalmazásközpontomat :)


Aszittem, hogy ennyi lesz a mai termés, de mikor bejöttem a "jó meleg" szobába, kitanátam hogy itt van ez a karácsonyfa, égnek rajta ezek a nagyon szép fények, meg csillog villog az egész, le kéne ezt képezni valahogy. Na, vagy 50-et kattintottam, de ez még véletlenül sem azt jelenti, hogy most 50 képet fogtok látni ebből. Hááát, maximum kettőt, de inkább csak egyet :)
Azt tapasztaltam megint, mint máskor, mikor egy témáról sok képet próbálkozok készíteni, hogy az elsők között lesz a legjobb, tulajdonképpen a következő 48 kattintás teljesen felesleges. De ez mindig csak utólag derül ki, mikor feltöltöm a számítóra, mert mindaddig annyira jónak érzem mind az ötvenet. Szóval akik nem bírják a csalódást, üzenem, ne, ne töltsétek fel a számítóra, soha de soha! :D
Na íme az álhópehely a karácsonyfáról (azé jó, mer sose olvad el, és fel lehet fűzni nyakláncnak is) :D
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Képtelen leképek Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger