2011. augusztus 13., szombat

naplementekommandó

Mivel végre újra nyár van, meg szikrázó napsütés, kirándultam egyet a sigmával Szegeden. Este 6 után még láttam rá esélyt, hogy az utolsó napsugarakat elcsípem valami kis növény vagy bogár társaságában. Nem akartam messzire menni, csak a Tisza partra, annak is a hozzám közel eső részére, de mire odaértem, lement a nap ezen a vidéken, viszont a fentebbi részeken még sütött, úgyhogy elkezdtem követni. Ebből az lett, hogy kábé az új hídnál értem utól, ami háát, nem egy ilyen dekoratív lánynak való környék. :). Tesóm mondta, hogy a hídig azért ne menj el, mert ott előfordulhatnak hajléktalanok. Ezzel a kijelentéssel kicsi rámhozta a frászt, de már csak azértis arra mentem :), ott bolyongtam az erdősávban kisszoknyában meg papucsban, és imádkoztam, hogy csak farkassal ne találkozzak, meg kullanccsal se (azoktól jobban félek) :) Sietnem kellett a képezéssel, mert a nap ment le eléggé szaporán, hiába kérleltem, hogy maradjon még egy kicsit. Azért sikerült elcsípni néhány soha vissza nem térő pillanatot. Mostmár tapasztalatból mondhatom, hogy a felkelő/lemenő nap fénye + Sigma objektív párosítás bármikor csodákra képes. Na meg én is kellek hozzá, de az mellékes :)
Hihetetlen, hogy az ellenfénnyel milyen jót lehet játszani. Ez nekem olyan mint egy kisgyereknek a dzsiájdzsó :)
Az ellenfény most határozottan nem ellenem volt, hanem velem. Talán egyszer majd teljes harmóniában tudunk élni egymással.









Jó hír, hogy hajléktalanokkal nem találkoztam. Sajnos ez nem azt jelenti, hogy nincsenek is, és mind talált magának munkahelyet vagy gazdag barátokat, de legalább nem erőszakoltak meg raboltak ki. (pedig róluk is lehetne jó képet csinálni, csak nekem, gyenge nőként, kockázatos). Viszont találkoztam kis nyikhaj gyerekekkel, akik valószínűleg rigót nyeltek, vagy csak simán úgy érezték, hogy egy füttyfüjú-val engem le lehet venni a lábamról, de hát nem...

És a végére egy kis szegedi életérzés a hazafeléutamról:



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jók a képek, D! :)
Ez az utolsó életérzés nagyooon jó lett! Reklámnak is kiváló!

Üdv: Phé

egyDé írta...

Köszönöm phépé :) már van egy pár ilyen reklámgyanús fényképem, de még nem találtam ki, hogy hogy gazdagodhatnék meg ezekből :) Ez esetben most még meg kell várnom azt is, hogy a coca-cola és a heineken megbeszéljék a részleteket egymás közt :)

Megjegyzés küldése

 

Képtelen leképek Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger