2012. február 2., csütörtök

kacsamanna

Na az úgy volt, hogy ebédelni mentem, csak a nyakamban maradt az YNOS a makróval. És mivel tengernyi ebédszünetem van, kimentem a helyi folyóhoz, megnézni, hogy befagyott-e má :). Kutyahideg van, de arra a megállapításra jutottam, hogy ez még biza folyik. Viszont érdekes jégképződmények alakultak a felszínén, meg időközben kacsák nőttek ki belőle, sose láttam ehhez hasonlót.
Én a nyakamban a makróval, gondoltam, majd ott csendben a szélén makrózgatom a jeget, mer az olyan jól tud kinézni, de valahogy ez nem jött össze, nem voltam most abban a makrózós hangulatomban, pedig a jég az tényleg jól festett. Érdekes ez amúgy, nem gondoltam, hogy ez nálam hangulatfüggő, pedig úgy néz ki hogy de :) Azt már megtanultam, hogy a belső hangra mindig hallgatni kell. És a belső hang most azt mondta, ne makrózzak inkább, mert most ehhez teljesen tehetségtelen vagyok, viszont ott voltak ezek a madarak, asszem kacsák :) És annyira viccesek, ahogy csúszkálnak ott a jégen, egészen ennivalóak, csak meg kéne sütni őket :) De most az eccer megkegyelmeztem nekik, mert elég jól produkálták magukat.



Aztán megjelent két néni, akik kilószámra el kezdtek szórni ezeknek a verebeknek valami kukoricaféleséget, de annyit, hogy valószínűleg az egy hadseregnyi lagzilajcsinak elég lett volna nyárig. Ezek a naiv kiskacsák meg kijöttek egészen a közelembe, (má' nem miattam, csak a kukorica lebegett a szemük előtt, az meg mellettem hullott le, mint valami égi manna) és akkor lettek ilyen beton+kacsa+kő+jég -es képek. De ez igazából csalás, mer ezek a nénik odaédesgették, á, ez túl szép kifejezés, szó szerint beetették őket :)


És miután teleették magukat, és elhúztak (jó magyar szokás, ingyen eszik-iszik aztán angolosan távozik), akkor még csináltam egy makrót, de itt már nem éreztem az ujjaimat, fagypont alá kerültek, szóval valahogy csak úgy lenyomódott a gomb. És ez eddigi életem utolsó képe.



1 megjegyzés:

Mangu írta...

Igen, tőkés réce, alias vadkacsa... párolt káposztával pedig egyenesen kitűnőek :-)

Megjegyzés küldése

 

Képtelen leképek Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger