2011. november 5., szombat

Szamanta

Eddig mindig egy-egy fotózásos kalandról írtam. Most viszont eszembe jutott, hogy a képeket nem csak az elkészítésük ideje kötheti össze, hanem a témája is. A következő képeken ugyanaz a jány látható mindenféle testhelyzetben :)
Kivétel nélkül elkapott pillanatok, ugyanis érthetetlen okoból (mint ahogy mindenki más) ódzkodik attól, hogy leképezzem. De nem is baj, mert én meg a beállított képekért nem vagyok annyira oda. Ebből kifolyólag egy részük például életlen is lett, de attól még beválogattam ide, mert ígyis nagyon tetszenek.
Szamanta egy nagyon kedves lány. Nem, ez hülyeség, nem kedves egyáltalán, idegenekkel kifejezetten undok :), engem is utált kezdetben, de aztán a hülye kérdéseimmel beloptam magam a szívébe, és néhány üveg közösen elfogyasztott viszki (ezért hívom Szamantának, amúgy nem ez a igazi neve) után úgy érzem örökre megpecsételődött a barátságunk. Most ugyan nincs az országban, mert egy titkos küldetésen vesz részt (lovakat etet és takarít külföldön). Szabadnapja is alig van, vagyis van, de állítása szerint a lovak minden nap esznek és sz*rnak is, szóval emiatt mégsenincs :)
Már nagyon hiányzik, és most elővadásztam a régi képeket. Többször voltam a jóvoltából Szilvásváradon kirándulni, és ebből, vagyis belőle készítettem egy kis összeállítást.

Az első kirándulásunk télen volt, Szilvásváradon 50 cm hó társaságában. Egy Szomorú Suzuki Szamurájjal, valamint egy őrült sofőrrel, aki a Kopasz Lovas egyébként, és egyben Szamanta szelerme. Ott motorozik a hóban a szamuráj mellett, ismétlem, őőőőrült :) De ez a bejegyzés most nem róla szól, azért is nem látszik ki a hóból :)
(ja és a Szamurájnak nem volt fékje, csak mondom). Mi Szamantával a "platón" utazva kaptuk a pofánkba a mínusz valahány fokos menetszélt, miközben fék továbbra sem volt az autón. Hát mit mondjak, én féltem :). Itt az alsó képen látszik, hogy azért Szamantának is kiült a rémület az arcára :)

Legközelebb már kevesebb hó volt, körülbelül semennyi :)
Ennek Szamanta nagyon örült, ezé' ugrándozott hegyen-völgyön át.  Erről jut eszembe Szamanta folyton ezt énekelte: Akkor hegyen völgyön át szökellve jő, akkor hegyen völgyön át szökellve jő.... De nem tudom ez miből van :) Valaki? (talán őt kellene megkérdeznem)




 A kutyulit pedig Blerónak hívják (neki ez a valódi neve is, nincs inkognítóban), és nagyon mókás jószág, elő is adtak Szamantával egy kis performance-t :) Nagyon okos a Blercsi, csak össze vissza rohangál, folyamatosan köröz mindenféle mozgó jármű körül, például a szamurájt is szereti így körülrajongani, meg a lovaskocsit is. Azt hiszi, őt nem taposhatja el egy nála jóval nagyobb ló, pedig de :) Szerencsére mindig megússza a kis blöki. Ja és remekül lehet vele fát lopni is :) Itt a bizonyíték:



Egyszer Szamanta vásárolt egy elvetemült színű autót, Dzsoki lett a neve (nem is értem miért). Legutóbb vele utaztunk Szilvásra. Nem úszta meg itt sem, hogy le ne képezzem. Dús hajába téééép a széééééél........... :)
És nyár volt, és 40 fok, és én a tűző napon fényképeztem a lovakat. De ez a bejegyzés nem is a lovakról szól, úgyhogy most ezt kihagyom :)



Ez meg annyira szép lett, hogy bele kell szelermesedni. Én nem fogok, mer lány vagyok, de fijúúúk, egész nyugodtan :)


Szamanta, remélem megbocsájtasz, amiért a segítségemmel híres lettél. De mindig is ezt akartad, nemde? :) Nagyon hiányozol :(   pivisziviiiii :)






3 megjegyzés:

ancsi írta...

A dal a Dennis, a komiszból van. Igazán tudhatnád.

ancsi írta...

Egyébként, ezt a bejegyzést egy aljas merényletnek minősítem, mer mingyá bőgök.

egyDé írta...

Ezek szerint nem volt elég 10szer megnéznem azt a filmet :)
Ne ríjjá, ha lesznek rólad is leképeim, akkor írok rólad is :D

Megjegyzés küldése

 

Képtelen leképek Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger